Start BMW Cup Time Attack Bankörning Medlemskap
BMW Cup
Resultat
Vad är BMW Cup?
Avgifter
Reglemente
Kontakt
Bmw Sverige
 
 
Förenade Bil
 
 
Michelin
 
 
Schmiedmann
 
 
BSR
 
 
Millway motorsport
 
 
BILdelar-Online.SE
 
 
Ancrona
Du är här:  BMW Cup » Avgifter »

Avgiftssystem i BMW Cup

Avgifter i BMW Cup säsong 2015

 

 

Avgiftsalternativ                 Serieavgift                   Startavgift 

 

Hel säsong                         2000:-                         1500:-

 

Enstaka tävling                                                     2000:-

 

 

 

Avgifterna är uppdelade i 2 delar, en serie och en startavgift, där serieavgiften betalas senast 30 dagar innan premiären (eller 30 dagar före första tävlingsdag om man ansluter till serien senare än premiären). Startavgiften betalas innan varje tävlingstillfälle enligt gällande regler, se seriens tävlingsregler för mer info. Nivån på avgifterna beslutas inför varje säsong av styrelsen och ambitionen är att ge fördel och uppmuntran i form av lägre totalkostnad till de förare som avser köra många tävlingar.

 

 

BMW Cup är en klubbracingserie för medlemmar i BMW Sport Club. Enbart de medlemmar som betalat både serieavgift och startavgift enligt något av de alternativ som beskrivs här kan tillgodoräkna sig poäng och placering i BMW Cup.

 

 När serieavgiften betalas skall även en digital bild med bilen och förare sändas till webmaster@bmwsc.com detta gör att vi kan uppdatera hemsidan och hålla denna levande med de aktuella bilar som skall köra.

 

Serieavgift

Betalas senast 30 dagar innan första start för säsongen. Avgiften går till den del av klubbens kostnader för att driva en tävlingsserie som BMW Cup som kommer redan innan första tävling för säsongen. Några exempel på sådana kostnader är t.ex.

 

  • Tävlingsansökan till Svenska Bilsportförbundet
  • Tillståndsavgifter från myndigheter (Polis)
  • Eventuella priser, pokaler etc.
  • Div. kontrollutrustning 
  • Bokningsavgifter banhyra

 

Startavgift

Betalas 10 dagar innan tävlingstillfälle. Vid efteranmälan eller förseningsavgift skall en avgift på 500:- betalas i samband med betalning.

Samtliga avgifter betalas till klubbens PG 630 50 25-6 och skall vara klubbens konto TILLHANDA senast det datum som står angivet i BMW Cup tävlingsregler samt i inbjudan för varje tävlingstillfälle.

 

Olika avgiftsalternativ

Hel säsong

Detta alternativ är till för de som kör BMW Cup hela säsongen och ger den billigaste totalkostnaden räknat per tävling.

 

Enstaka tävling

Om en tävlande bara ämnar deltaga vid enstaka tävlingstillfälle men vill tillgodoräkna sig inkörd poäng och placering i BMW Cup så gäller denna avgiften. Avgiften gäller för ett tävlingstillfälle

 

Enstaka tävling och utom tävlan i BMW Cup

Detta alternativ finns för att förare / team som kanske ej ännu är medlemmar, ska kunna prova på att köra i BMW Cup. Eller om någon medlem bara vill köra enstaka lopp utom tävlan under en säsong. Man tävlar utom tävlan, och får inga poäng, men man kommer med i resultatlistorna.

För att anmäla sig till detta alternativ, ta kontakt med någon av BMW Cup representanterna.

 

 

 

Denna sida senast uppdaterad:  2015-01-18
 
BMW Sverige
 
BMW Sverige
Förenade Bil
Schmiedmann
Millway
BILdelar-Online.SE
Sucaba
Ancrona